---------------+----------------------------+-----------------
| |
+------------+---------+ ---------------+----------+
| T E S T + + Author: Chapai +--+
+---------+-----------+-------- +---------------------+ |
| +-------------------------+ |
+-----------+------------------------+ --------+-----+ +--+--+
|Ministry of Punk Education + + 2002 | | M P |
+--------------------------------- +---------+ +-----+
How much do you love your computer?
Introduction: When answering questions, write down the letter of the answer on a piece of paper.
ku, so that later you can find out how many points you have!
1. Your friend came to you, and you have a liter of water in your refrigerator.
ki, and, naturally, the computer does not work. What do you say:
A).
B).Chestuck? Let me fix the computer!
B).Well, come in or something, let's fix the computer.
G).Well, come in or something, let's drink a liter.
D).You'll drink, turn on your computer, take a liter of it, drink it, borrow from
some money and buy a new computer.
E).You'll drink, fire up your computer, buy a liter of it and drink to it.
coy.
2. The computer started to glitch, it works for 10 minutes and 5 minutes on the screen
not different stripes. Your actions:
A).Call the specialist for Spectrums.
B).Call Bill Gates.
B).Tap it with your fist.
D).Tap it with a hammer.
D).Climb into it with a soldering iron.
E).Sell it to the radio market, buy a liter and drink to it
rest in peace
3. Your friend came to you, opened his computer and started climbing there. What are you
you will do:
A).Use a wire rope to drive it away from the computer.
B). Get him away from the computer.
B).You say: Fuck you!
D). You will say: at least leave VG’shka!
D).Look at him and go have tea.
E).Help him take it apart, get the parts, buy a liter and...
you're drinking.
4. They sell you a computer without a floppy drive and floppy disks. How do you react?
you say:
A).Tell: I won’t buy it without a disk drive!
B).Say: I require a complete set!
C).Sing: God save the Tsar.
D).Say: Do you know how many disk drives are on the radio market now?
is it worth it?
D).Buy a computer and program in basic.
E).You won’t buy a computer, but use the money to take a liter and swell
hang on.
5. You don’t have enough money to buy a stereo system. Your actions
A).You will save on food.B).You will save on cigarettes.
B).Borrow money from a neighbor.
D).Rob the nearby bakery.
D).Sell your computer and buy a stereo system.
E).You won’t buy a stereo system, but you’ll waste your money.
6. You borrowed money from a neighbor to buy a computer, it didn’t go through and
year and he demands his money back. What will you do:
A).Give him the money.
B).Don't give him the money.
B).Say: I fucked my dick.
D).In a dark alley, kill your neighbor.
D).Give him the computer instead of money.
E).Sell your computer, give part of the money to your neighbor, and the rest
you swell.
7. You bought a computer from some lamer, the computer could only
work for one day, then quit. What do you intend to do?
bark:
A). Return the computer to this fag and take the money.
B). Gather the lads and fuck this fagotB).Call the specialist forspectrums.
D).Call Bill Gates.
D).Sell it to the radio market.
E).Sell it to the radio market, take a liter and drink up.
8. What do you call your computer:
A).Spectrum.
B). You, my good one.
B). You are my buttonless one.
G).Spectrum with ears.
D).Faggot with ears.
E).Fuck, you fucking cunt, are you going to work or not?
9. Do you iron your computer:
A). I even wipe off the dust.
B).I always stroke him, he’s good.
B).Only when he deserves it.
G).Why the hell is this necessary?
D).Am I such a fool that I should stroke this coffin with ears?
E).Yes, I’d rather kick his pussy. ---------------------------------------------------------------
ANSWERS TO THE TEST
Answer 'A' - 6 points.
Answer 'B' - 5 points.
Answer 'B' - 4 points.
Answer 'G' - 3 points.
Answer 'D' - 2 points.
Answer 'E' - 1 point.
From 54 to 45 points: Congratulations, you really love your
computer. You will get a real encoder and the computer will never
сломается потому что вы знаете как за ним ухаживать.
From 44 to 36 points: Of course you love your computer, but sometimes
you make not very good decisions. Try to do
as written in answer 'A'.
From 35 to 27 points:You make wrong decisions, and because of
This will cause your computer to break down often. Uz you can half-
It's only lamer. Maybe you need to leave the Spectrum?
From 26 to 18 points: You're crazy! Who does this to a computer?
Xia? If I knew you, you would get a kick out of me.
From 17 to 9 points: You not only hate computers, but you also
alcoholic! These people should be driven away with a lineman!
Share your thoughts about the article